2 Experts & Realties,
per ajudar-te a trobar la llar perfecta.

A l’agència immobiliària 2 Experts & Realties, formem un equip internacional d’experts professionals amb àmplia experiència en la compra, venda i lloguer de propietats en el pròsper sector immobiliari del Principat d’Andorra.

 

El nostre objectiu és assessorar als nostres clients, tant locals com internacionals, oferint-los un servei personalitzat i acompanyant-los en tot el procés de cerca de la seva propietat ideal per a compra o lloguer al Principat. Estem compromesos a aportar un suport integral, guiant-los en tots els tràmits necessaris i garantint una experiència satisfactòria.

 

A més, treballem estretament amb propietaris per ajudar-los a vendre i llogar les seves propietats en les millors condicions del mercat immobiliari d’Andorra.

 

A 2 Experts & Realties, ens enorgulleix la nostra experiència i el nostre enfocament internacional, el qual ens permet comprendre les necessitats dels nostres clients provinents de diverses cultures i assegurar-los una atenció de qualitat. Estem aquí per fer realitat els seus objectius immobiliaris en el bonic Principat d’Andorra.

Andreu Cañadas

Agent de vendes
Idiomes: Catalá, Castellá, Francès, Anglès  

Cyril Urbain

Agent de vendes
Idiomes: Francès, Castellá, Anglès

Natalia Amisano

Agent de vendes
Idiomes: Catalá, Castellá, Francès, Anglès, Italià

Rama Verjus

Agent de vendes
Idiomes: Catalá, Castellá, Francès, Anglès.

Compare Listings

Obrir xat
Hola, podem ayudar-vos?